Voor de 20ste maal organiseert Vereniging Eigen Huis een collectieve inkoop zonnepanelen (CIZ20) voor zowel leden als niet-leden. Iedereen kan zich vrijblijvend inschrijven voor deze landelijke actie.

Gutami Solar heeft voor de 10de maal mee gedaan aan de veiling die op 30 september plaatsvond onder gekwalificeerde zonnepanelenleveranciers. Wij mogen ons de trotse winnaar noemen van deze veiling. Dit betekent dat wij alle deelnemers een aanbod op maat kunnen doen. Na ontvangst van uw gegevens van Vereniging Eigen Huis zullen wij u begeleiden totdat u een volledig werkend zonnepanelensysteem op uw dak heeft.

Gutami Solar is een groothandel en distributeur van PV materialen. We profileren ons graag als dé expert in zonnepanelen met professioneel advies, een goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle service. We streven naar maximale klanttevredenheid en stellen voor u optimale systemen samen. Alle onderdelen zijn perfect op elkaar afgestemd voor een gegarandeerd rendement. Met een enthousiast en professioneel team hebben wij in Nederland en België al ruim 20.000 daken van een zonnepanelensysteem voorzien.

Marina Doggen, CEO van Gutami Solar, is blij dat ze de deelnemers een aanbod mag doen:

"In het kader van de groepsaankoop zonnepanelen hopen we dat wij ook u van dienst mogen zijn zodat we samen kunnen streven naar een hoge kwaliteit. Wij bieden zonnepanelen met een superieure duurzaamheid en uitstekende prestaties zodat je gezin omzichtiger kan omspringen met elektriciteit. Kortom: Wij maken van uw dak een winstgevende energiecentrale.”

Hoe gaat het in zijn werking?

Welkomstmail

1. Welkomstmail

Na uw inschrijving ontvangt u van ons binnen de 5 werkdagen een welkomstmail met de gegevens van jullie online portaal en het verloop van de groepsaankoop.
Schouw

2. Schouw

Vervolgens gaan wij u contacteren om een inspectie aan huis in the plannen. Onze inspecteur zal samen met u het dak, de elektrische kast, eventuele schaduwval, het kabeltracé en uiteraard uw wensen en voorkeuren bekijken en bespreken. Op basis hiervan wordt een aangepast voorstel opgesteld.
Schouwrapport

3. Schouwrapport

U krijgt van ons een email vanaf het moment dat het rapport ter inzage beschikbaar is. Heeft u toch nog vragen hieromtrent, dan kan u ons altijd bereiken via mail of telefoon
Afsrpaak maken

4. Afspraak maken

Vanaf het moment dat de schouwrapport is goedgekeurd, dan bellen we u op om een installatiedatum af te spreken.
Installatie

5. Installatie

De afgesproken datum wordt per e-mail nogmaals aan u bevestigt. Op de dag zelf krijgt ons installatieteam het pakket mee dat geïnstalleerd dient te worden.
Koolmijnlaan 181
3582 Beringen
België
+32 (0)11 71 93 04groepsaankoop@gutami-solar.com
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
+31 (0)85 208 313 6servicedesk@gutami-solar.com
crossmenu