De Collectieve Inkoop Zonnepanelen CIZ 17 wordt georganiseerd door Vereniging Eigen Huis voor zowel leden als niet-leden. Inwoners van de provincies Noord-Holland, Flevoland, Overijssel, Drenthe, Friesland en Groningen hebben zich vrijblijvend in kunnen schrijven voor de actie. Op 2 mei heeft er een veiling plaatsgevonden onder gekwalificeerde zonnepanelenleveranciers.

Gutami Solar Projects is de trotse winnaar van de veiling. Dit betekent dat wij de inwoners van Noord-Brabant en Gelderland een aanbod op maat mogen doen.
Na ontvangst van uw gegevens van Vereniging Eigen Huis, zullen wij u begeleiden totdat u een volledig werkend, compleet zonnepanelensysteem op uw dak heeft.

Marina Doggen, CEO van Gutami Solar, is blij dat ze de deelnemers een aanbod mag doen: “Het opwekken van de eigen energie door middel van zonnepanelen is een zeer goede investering die de eigenaar een hoog rendement geeft voor een periode van meer dan 25 jaar en die ook nog eens bijdraagt tot het verduurzamen van ons leefmilieu.”

Hoe gaat het in zijn werking?

Welkomstmail

1. Welkomstmail

Na uw inschrijving ontvangt u van ons binnen de 5 werkdagen een welkomstmail met de gegevens van jullie online portaal en het verloop van de groepsaankoop.
Schouw

2. Schouw

Vervolgens gaan wij u contacteren om een inspectie aan huis in the plannen. Onze inspecteur zal samen met u het dak, de elektrische kast, eventuele schaduwval, het kabeltracé en uiteraard uw wensen en voorkeuren bekijken en bespreken. Op basis hiervan wordt een aangepast voorstel opgesteld.
Schouwrapport

3. Schouwrapport

U krijgt van ons een email vanaf het moment dat het rapport ter inzage beschikbaar is. Heeft u toch nog vragen hieromtrent, dan kan u ons altijd bereiken via mail of telefoon
Afsrpaak maken

4. Afspraak maken

Vanaf het moment dat de schouwrapport is goedgekeurd, dan bellen we u op om een installatiedatum af te spreken.
Installatie

5. Installatie

De afgesproken datum wordt per e-mail nogmaals aan u bevestigt. Op de dag zelf krijgt ons installatieteam het pakket mee dat geïnstalleerd dient te worden.

Onze partners

Install-Q
Erkend Installateur
Zonnekeur
Koolmijnlaan 181
3582 Beringen
België
+32 (0)11 71 93 04groepsaankoop@gutami-solar.com
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
+31 (0)85 208 313 6servicedesk@gutami-solar.com
crossmenu