Gutami Solar is blij om zich weer te mogen voorstellen als aanbieder van zonnepanelensystemen. In het kader van de groepsaankoop hopen we dat wij u wederom van dienst mogen zijn en samen te streven naar een mooiere toekomst. Het is ons doel om de groene energie in Nederland en België te versnellen door zonnepanelen te installeren. Zonne-energie is niet alleen duurzaam maar het is ook rendabel. Met de groepsaankoop West-Vlaanderen willen we samen met u en IChoosr dit initiatief voortzetten.

We hebben er allemaal baat bij!

Hoe gaat het in zijn werking?

Welkomstmail

1. Welkomstmail

Na uw inschrijving ontvangt u van ons binnen de 5 werkdagen een welkomstmail met de gegevens van jullie online portaal en het verloop van de groepsaankoop.
Schouw

2. Schouw

Vervolgens gaan wij u contacteren om een inspectie aan huis in the plannen. Onze inspecteur zal samen met u het dak, de elektrische kast, eventuele schaduwval, het kabeltracé en uiteraard uw wensen en voorkeuren bekijken en bespreken. Op basis hiervan wordt een aangepast voorstel opgesteld.
Schouwrapport

3. Schouwrapport

U krijgt van ons een email vanaf het moment dat het rapport ter inzage beschikbaar is. Heeft u toch nog vragen hieromtrent, dan kan u ons altijd bereiken via mail of telefoon
Afsrpaak maken

4. Afspraak maken

Vanaf het moment dat de schouwrapport is goedgekeurd, dan bellen we u op om een installatiedatum af te spreken.
Installatie

5. Installatie

De afgesproken datum wordt per e-mail nogmaals aan u bevestigt. Op de dag zelf krijgt ons installatieteam het pakket mee dat geïnstalleerd dient te worden.

Onze partners

Voor het vlot uitvoeren van alle installaties van de groepsaankoop zonnepanelen van de provincie West-Vlaanderen, doet Gutami Solar Projects beroep op onze betrouwbare partner. Het doel hiervan is natuurlijk dat klanten door de nabijheid van de leveranciers snel en goed bediend worden. Eco-Degelek, een gevestigde waarde uit Kortrijk, zal de plaatsingen van de PV-installaties verzorgen. Het bedrijf heeft jaren ervaring en is gekend voor zijn kwalitatieve afwerking en service.
Eco Degelek
Install-Q
Erkend Installateur
Zonnekeur
Koolmijnlaan 181
3582 Beringen
België
+32 (0)11 71 93 04groepsaankoop@gutami-solar.com
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
+31 (0)85 208 313 6servicedesk@gutami-solar.com
crossmenu