Gutami Solar Projects staat opnieuw voor u klaar!

Gutami Solar Projects is reeds voor de veertiende keer leverancier voor een groepsaankoop zonnepanelen begeleid door iChoosr. Ook in Nederland hebben we aan onze expertise en ervaring gebouwd.

In het kader van de groepsaankoop zonnepanelen van West-Vlaanderen kiest zonne-energie, hopen we dat wij u van dienst mogen zijn en samen te streven naar een hoge kwaliteit. Met een enthousiast en professioneel team heeft Gutami Solar in Nederland en België al ruim 9.500 daken van een zonnepanelensysteem voorzien.Hieronder kan u het persbericht lezen betreffende deze groepsaankoop:

West-Vlamingen plaatsen al ruim 69.000 zonnepanelen via groepsaankopen energiehuis Oostende. Meest recente editie biedt 30% korting op de aankoopprijs

17 oktober 2018 - Om de aankoop van zonnepanelen te stimuleren, organiseerde Energiehuis Oostende ook dit jaar een groepsaankoop zonnepanelen samen met onafhankelijk marktleider van groepsaankopen iChoosr. Deze editie is opnieuw een succes: de West-Vlaming kan dit jaar ruim 30% besparen. Via de voorbije drie groepsaankopen zijn al ruim 69.000 zonnepanelen in West-Vlaanderen geplaatst.

In West-Vlaanderen valt nog veel winst te halen met zonne-energie. Energiehuis EOS en Stad Oostende organiseerden tussen 2015 en 2017 drie groepsaankopen voor zonnepanelen, in samenwerking met iChoosr, onafhankelijke marktleider van groepsaankopen. Via deze groepsaankopen werden in West-Vlaanderen zo al ruim 69.000 zonnepanelen geïnstalleerd, goed voor een CO2-reductie van ruim 3.500 ton. De stap naar zonne-energie wordt zo toegankelijker voor een breder publiek.

Groepsaankoop om zonne-energie te stimuleren

Een belangrijke drempel om tot zonne-energie over te gaan is de aankoopprijs. Groepsaankopen verlagen die drempel. “Doordat we de vaste kosten over een groter aantal klanten verdelen, kunnen we kortingen aanbieden van gemiddeld 20%. Deelnemende leveranciers moeten evenwel aan strengere kwaliteitseisen voldoen. Bovendien bieden wij verschillende garanties, waaronder ook een garantie op de opbrengst in kWh van de installatie gedurende het eerste jaar na de plaatsing”, zegt Frédéric Dumalin van iChoosr.
West-Vlaming kan dit jaar ruim 30% besparen op aanschaf zonnepanelen

Wegens het succes van de vorige drie edities, werd vorige maand voor de vierde keer een groepsaankoop gelanceerd, dit jaar ondersteund door 37 West-Vlaamse gemeenten.

De prijs komt deze keer nog gunstiger uit dan de gemiddelde korting: de West-Vlaamse gezinnen zullen ruim dertig procent minder betalen dan de gemiddelde marktprijs. De bepaalde kostprijs voor een standaard systeem van iets meer dan 4 kWp (15 blauwe panelen) is 3 648,52 euro (incl. 6% btw), meer dan 1 500 euro onder de marktprijs. De jaarlijkse besparing op energiekosten loopt op tot zo’n 675 euro. De terugverdientijd bedraagt met deze groepskorting ongeveer 5,5 jaar.

West-Vlaanderen nog groener maken

“Het succes van de afgelopen edities toonde al aan dat het de moeite loont om deel te nemen aan groepsaankopen. Deze nieuwe groepsaankoop bevestigt dat nog veel West-Vlamingen interesse hebben om zonnepanelen aan te kopen. West-Vlaanderen heeft immers nog veel potentieel en wij willen op deze manier onze inwoners motiveren om te kiezen voor een duurzame energieoplossing om samen onze provincie nog ‘groener’ te maken”, aldus Bart Van Camp van Eos.

Gutami en IZEN plaatsen de installaties

Gutami en IZEN, de winnende leveranciers van deze editie, nemen de komende weken contact op met de geïnteresseerde West-Vlamingen in hun toegewezen regio voor een dakinspectie. De installaties worden nog voor de zomer van 2019 geplaatst.

Inschrijven is nog steeds mogelijk via www.wijkiezen.be/westvlaanderen
Koolmijnlaan 181
3582 Beringen
België
+32 (0)11 71 93 04groepsaankoop@gutami-solar.com
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
+31 (0)85 208 313 6servicedesk@gutami-solar.com
crossmenu