Gutami Solar Projects

Gutami Solar Projects is een afdeling van Gutami Solar die instaat voor groepsaankopen in België en Nederland.
In maart 2015 sloegen Marina Doggen en Gutami Nederland de handen in elkaar voor de eerste grote zonnepanelengroepsaankoop in België. Het resultaat is dat Gutami Solar Projects intussen negen van de tien aanbestedingen in Vlaanderen voor de groepsaankoop van zonnepanelen binnengehaald heeft en daar zijn we best trots op. Hierdoor bewijzen we ook een zeer solide en betrouwbare leverancier te zijn, ook voor uw project!

Hieronder kan u het persbericht lezen betreffende deze groepsaankoop.
PERSBERICHT

Oostende, 23 oktober 2017

Groepsaankoop zonnepanelen biedt de mogelijkheid om te genieten van een uitzonderlijke korting

Begin september ging de derde editie van de groepsaankoop zonnepanelen van start, onder de naam West-Vlaanderen kiest zonne-energie. Deze werd georganiseerd door EOS Energiehuis Oostende en wordt mee ondersteund door 31 West-Vlaamse steden en gemeenten. iChoosr, onafhankelijke organisator van groepsaankopen, begeleidt de actie.

Op 4 oktober vond de veiling plaats, waarbij meerdere gekwalificeerde leveranciers hun beste bod hebben uitgebracht. Er werd een prijs bedongen die gemiddeld meer dan 30% onder de huidige marktprijzen ligt. De prijs voor een standaard systeem van iets meer dan 4 kWp (15 blauwe panelen) komt zo op 3.844 EUR (incl. 6% btw), dat is meer dan 1.700 EUR onder de marktprijs. De winnende leveranciers zijn Gutami Solar Projects uit Beringen en Vannec uit Oostkamp.

Vanaf eind oktober ontvangen alle ingeschreven deelnemers een persoonlijk aanbod. Daarin vinden ze een persoonlijk voorstel op maat, berekend op basis van de informatie die ze bij hun inschrijving doorgaven. Verder staan ook de garanties die binnen de groepsaankoop geboden worden er uitgebreid in beschreven.

Tijdens de acceptatieperiode vinden verschillende informatieavonden plaats, verspreid over de hele provincie. Zo bieden we de deelnemers de mogelijkheid om vragen te stellen aan de organisatoren en leveranciers. Deelnemers hebben tot en met 8 december de tijd om te beslissen of ze hun persoonlijk voorstel accepteren.Meer info
EOS Energiehuis Oostende
Torhoutsesteenweg 287
8400 Oostende
059 33 91 30
eos@oostende.be
Koolmijnlaan 181
3582 Beringen
België
+32 (0)11 71 93 04groepsaankoop@gutami-solar.com
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
+31 (0)85 208 313 6servicedesk@gutami-solar.com
crossmenu