Bijna 8.500 deelnemers aan de groepsaankoop zonnepanelen.

Bijna 8.500 West-Vlamingen schreven zich in voor de tweede groepsaankoop zonnepanelen in West-Vlaanderen, georganiseerd door Eos met de ondersteuning van de Provincie West-Vlaanderen en 37 gemeenten. Hiermee worden de hoge verwachtingen ruimschoots ingelost. Eos, de Provincie West-Vlaanderen en partner iChoosr hopen met het interessante aanbod om opnieuw een groot aantal mensen te overtuigen om een zonnepanelensysteem te installeren.

Op 05 oktober vond de veiling plaats, waarbij meerdere gekwalificeerde leveranciers hun beste bod hebben uitgebracht. Er werd een prijs bedongen die maar liefst 20% onder de huidige martprijzen ligt. Een standaard systeem van iets meer dan 4kWp kost zo 5.003 EUR. Dat is meer dan 1.200 EUR onder de marktprijs. De winnende leveranciers zijn IZEN uit Lille, Gutami Solar Projects uit Beringen en Perpetum uit Sint-Denijs-Westrem. Eos reageert enthousiast: “We zijn zeer tevreden met het resultaat van de inschrijvingen en de korting die is bedongen tijdens de veiling. Dit toont aan dat West-Vlamingen er samen voor kiezen om groener te gaan.”
Vanaf eind oktober ontvangen de 8.500 ingeschreven deelnemers een persoonlijk aanbod. Hierin staat een persoonlijk voorstel op maat, berekend op basis van de informatie die ze bij hun inschrijving doorgaven. Daarnaast staan de garanties die geboden worden binnen de groepsaankoop er uitgebreid beschreven. Tijdens deze acceptatieperiode vinden verschillende informatieavonden plaats, verspreid over de hele provincie. We bieden zo de deelnemers de mogelijkheid om vragen te stellen aan de organisatoren en de leveranciers. Deelnemers hebben tot en met 05 december de tijd om te beslissen of ze hun persoonlijk voorstel accepteren.
Koolmijnlaan 181
3582 Beringen
België
+32 (0)11 71 93 04groepsaankoop@gutami-solar.com
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
+31 (0)85 208 313 6servicedesk@gutami-solar.com
crossmenu