Groepsaankoop zonnepanelen biedt de mogelijkheid om te genieten van een uitzonderlijke korting.

Midden oktober startte de eerste editie van Vlaams-Brabant kiest zonne-energie. Dit is een groepsaankoop van iChoosr, onafhankelijke organisator van groepsaankopen in Vlaanderen sinds 2008. De groepsaankoop staat garant voor een kwalitatief zonnepanelensysteem inclusief installatie, elektrische keuring, monitoring en garantievoorwaarden.

De afgelopen weken schreven ruim 2.000 inwoners van Vlaams-Brabant zich in op deze groepsaankoop. Hierdoor kon bij de veiling op 29 november een uitzonderlijke korting worden bedongen van 21,7% ten opzichte van de huidige marktprijzen.
De prijs voor een standaard systeem van 14 blauwe panelen komt zo op 4.165 EUR (incl. 6% btw). Dat is meer dan 1.140 EUR onder de marktprijs. De winnende leveranciers zijn Gutami Solar Projects uit Beringen en IZEN uit Lille.

Voor eind december ontvangen alle ingeschreven deelnemers een persoonlijk aanbod. Hierin staat een persoonlijk voorstel op maat, berekend op basis van de informatie die ze bij hun inschrijving doorgaven. Daarnaast staan de garanties die geboden worden binnen de groepsaankoop er uitgebreid beschreven. Tijdens deze acceptatieperiode vinden verschillende informatieavonden plaats, verspreid over de hele provincie. We bieden zo de deelnemers de mogelijkheid om vragen te stellen aan de organisatoren en de leveranciers. Deelnemers hebben tot en met 31 januari 2018 de tijd om te beslissen of ze hun persoonlijk voorstel accepteren.
Koolmijnlaan 181
3582 Beringen
België
+32 (0)11 71 93 04groepsaankoop@gutami-solar.com
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
+31 (0)85 208 313 6servicedesk@gutami-solar.com
crossmenu