7 november 2019

Zonnepanelen met korting via Vereniging Eigen Huis

De prijs van een compleet zonnepanelensysteem via de Collectieve Inkoop Zonnepanelen van Vereniging Eigen Huis ligt gemiddeld 20% lager dan de huidige marktprijs. Dit is het resultaat van de veiling voor zonnepanelenleveranciers die op 2 oktober plaatsvond. Ruim 12.000 deelnemers uit Noord-Holland, Flevoland, Overijssel, Drenthe, Friesland en Groningen hebben zich tot nu toe ingeschreven. Inschrijven is nog steeds mogelijk.

Scherpe prijs

Leveranciers die hebben deelgenomen aan de veiling van de Collectieve Inkoop Zonnepanelen hebben een scherpe prijs geboden. Een compleet zonnepanelensysteem is hierdoor via Vereniging Eigen Huis gemiddeld 20% goedkoper dan elders wordt aangeboden (bron: Milieu Centraal). Leveranciers kunnen deze scherpe prijs bieden, omdat ze in een keer veel klanten in dezelfde regio kunnen bedienen. Dit levert logistiek- en inkoopvoordeel op.

Winnende leveranciers

Zonnepanelenleveranciers SolarNRG, 365zon, Gutami Solar Projects en enie.nl hebben de veiling gewonnen. Zij zijn gecontroleerd op hun ervaring, bedrijfsvoering en financiƫle stabiliteit. Deelnemers van de Collectieve Inkoop ontvangen via Vereniging Eigen Huis een aanbod van een van deze drie leveranciers voor een compleet zonnepanelensysteem, inclusief materiaal, installatie, garanties en monitoring.

Inschrijven nog mogelijk

De winnende leveranciers hebben ruimte om nog meer mensen een aanbod te doen. Daarom is de inschrijving voor deze actie in Noord-Holland, Flevoland, Overijssel, Drenthe Friesland en Groningen nog geopend. Inschrijven kan vrijblijvend via eigenhuis.nl/zon.

Koolmijnlaan 181
3582 Beringen
Belgiƫ
+32 (0)11 71 93 04groepsaankoop@gutami-solar.com
Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen
Nederland
+31 (0)85 208 313 6servicedesk@gutami-solar.com
crossmenu